Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.Sinds 18 mei 2014 voldoet Triquetra Voedingsadvies aan de strenge eisen van CPION, voor de opleiding Medische Basiskennis. We hebben 1 jaar heel hard geblokt. Dit heeft er in geresulteerd, dat we de opleiding positief hebben afgesloten bij Con Amore opleidingen te Utrecht. Dit instituut heeft als een van de eersten de accreditatie behaald, waardoor de afgestudeerde studenten zich CPION geregistreerd mogen noemen.logo NIBIG
vnvk
Fotojosbetsy.JPG
img1.jpg
IMG_4096.JPG
img3.jpg
img2.jpg
IMG_4097.JPG
Diversenzeewier 043.jpg
Diversenzeewier 003.jpg
Diversenzeewier 005.jpg
Diversenzeewier 008.jpg
Diversenzeewier 044.jpg
IMG_5274.JPG

Moermandieet, iets voor u?

Diagnose kanker? Dan is het Moermandieet aan te raden.
Het helpt u bij de genezing én overleving, zo wijst de ervaring van ontelbare patiënten uit. Ook komt de therapie overduidelijk de kwaliteit van leven ten goede. Dat laat de ervaring van MMV in 40 jaar glashelder zien.
Zowel voor patiënten die een reguliere behandeling ondergaan als voor patiënten die daar om eigen redenen van afzien, is het Moermandieet vaak
van grote betekenis.

De Moermantherapie is geen wondermiddel maar deze therapie brengt in ieder geval het lichaam ineen optimale conditie, waardoor de kans op genezing aanzienlijk toeneemt. Nagenoeg alle kankerpatiënten die de Moermantherapie volgen voelen zich energieker, fitter en sterker en kunnen reguliere behandelingen beter verdragen, de kwaliteit van de levenskwaliteit is in ieder geval beduidend beter. Goede voeding versterkt het immuunsysteem. Dat is goed voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam en draagt bij aan de kwaliteit van leven.

Het Moermandieet houdt in dat u een streng dieet volgt. Streng in die zin dat u een aantal voedingsmiddelen (suiker bijvoorbeeld) moet laten staan en met name
extra groenten op het menu moet zetten. Of u dan nog wel lekker eet? Nou, wat dacht u! De tijd dat het minder lekker was, ligt ver achter ons. Er zijn zelfs steeds meer volgers van het dieet die nooit meer iets anders willen.
Eén mag wel duidelijk zijn: u kunt veel meer dan u denkt in uw strijd tegen kanker!

U kunt het Moermandieet zelfstandig volgen maar U kunt ook kiezen voor begeleiding zodat u direct en op de juiste manier kunt starten met het dieet.

Betsy Gouman is een natuurvoedingskundige, door de MMV opgeleid om u van dienst te zijn met begeleiding. De begeleiding bestaat o.a. uit een luisterend oor (het bespreken en doornemen van uw situatie), menu's, adviezen en tips. Neem voor meer informatie contact op via info@voedingsadviesvpr.nl.

Voor meer informatie over de Moerman Vereniging kijkt u op www.mmv.nl