Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.Sinds 18 mei 2014 voldoet Triquetra Voedingsadvies aan de strenge eisen van CPION, voor de opleiding Medische Basiskennis. We hebben 1 jaar heel hard geblokt. Dit heeft er in geresulteerd, dat we de opleiding positief hebben afgesloten bij Con Amore opleidingen te Utrecht. Dit instituut heeft als een van de eersten de accreditatie behaald, waardoor de afgestudeerde studenten zich CPION geregistreerd mogen noemen.logo NIBIG
vnvk
Fotojosbetsy.JPG
img1.jpg
IMG_4096.JPG
img3.jpg
img2.jpg
IMG_4097.JPG
Diversenzeewier 043.jpg
Diversenzeewier 003.jpg
Diversenzeewier 005.jpg
Diversenzeewier 008.jpg
Diversenzeewier 044.jpg
IMG_5274.JPG

Gastlessen

De gastlessen, zijn zeer divers en goed in te passen in de bestaande lesprogramma’s. Er zijn aparte programma's voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw van de basisschool.

Tijdens de gastles, die gemiddeld 1 uur duurt, wordt gesproken over eten en drinken, wat, waarom, hoe en wanneer. Aan de hand van de door ons meegenomen verse producten, geven we uitleg over wat gezond is en waarom.

We praten met de kinderen over het eten dat ze lekker vinden en leggen uit waarom ze sommige voedingsmiddelen beter kunnen mijden. De kinderen kunnen de meegenomen producten aanraken, ruiken en proeven. Dit alles gaat op een speelse manier en afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Wij bieden de gastlessen met verschillende thema's aan in een blok van 4 wekelijkse lessen van ongeveer 1 uur.

Daarnaast bieden we de verschillende lessen afzonderlijk aan omdat we ons kunnen voorstellen dat een klas bijvoorbeeld 1 week het thema voeding bespreekt. Onze gastles kan hiervan heel goed een onderdeel zijn.
De gastlessen worden klassikaal gegeven. Optioneel is het gezamenlijk bereiden en eten van een gezonde lunch!   U heeft als school hier geen werkzaamheden aan. Wel belangrijk is het dat de leerkracht aanwezig is bij de les.