Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.Sinds 18 mei 2014 voldoet Triquetra Voedingsadvies aan de strenge eisen van CPION, voor de opleiding Medische Basiskennis. We hebben 1 jaar heel hard geblokt. Dit heeft er in geresulteerd, dat we de opleiding positief hebben afgesloten bij Con Amore opleidingen te Utrecht. Dit instituut heeft als een van de eersten de accreditatie behaald, waardoor de afgestudeerde studenten zich CPION geregistreerd mogen noemen.logo NIBIG
vnvk
Fotojosbetsy.JPG
img1.jpg
IMG_4096.JPG
img3.jpg
img2.jpg
IMG_4097.JPG
Diversenzeewier 043.jpg
Diversenzeewier 003.jpg
Diversenzeewier 005.jpg
Diversenzeewier 008.jpg
Diversenzeewier 044.jpg
IMG_5274.JPG

Missie / Visie

Voeding is een vorm van communicatie. Voor Triquetra is deze boodschap het uitgangspunt om kennis te delen en mensen bewust te maken van het belang van gezonde voeding, ofwel natuurvoeding. Een uitgebreid onderzoek naar de disbalans in lichaam en geest is de basis voor de verbetering van gezondheid, vitaliteit en levenskracht. Persoonlijke aandacht en tijd voor de cliënt zijn voor Triquetra de pijlers voor een gegrond, onderbouwd en vitaal voedingsadvies.