Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.Sinds 18 mei 2014 voldoet Triquetra Voedingsadvies aan de strenge eisen van CPION, voor de opleiding Medische Basiskennis. We hebben 1 jaar heel hard geblokt. Dit heeft er in geresulteerd, dat we de opleiding positief hebben afgesloten bij Con Amore opleidingen te Utrecht. Dit instituut heeft als een van de eersten de accreditatie behaald, waardoor de afgestudeerde studenten zich CPION geregistreerd mogen noemen.logo NIBIG
vnvk
Fotojosbetsy.JPG
img1.jpg
IMG_4096.JPG
img3.jpg
img2.jpg
IMG_4097.JPG
Diversenzeewier 043.jpg
Diversenzeewier 003.jpg
Diversenzeewier 005.jpg
Diversenzeewier 008.jpg
Diversenzeewier 044.jpg
IMG_5274.JPG

Voedingsadvies

Het begrip "juiste voeding" is voor iedereen verschillend. De voedingskundige begint daarom met het onderzoeken van de gewoontes, leef- en eetpatroon van de cliënt en bekijkt de lichamelijke gesteldheid (constitutie). Het doel is om de huidige disbalans te herstellen en op de langere termijn de weerstand te verhogen.

Een voedingsadvies beslaat meestal meer dan één consult. Allereerst kan er een oriënterend gesprek plaatsvinden, waarna een analyse wordt gemaakt van de historie en de huidige leefsituatie. Ook kan op verzoek een uitgebreide voedingsberekening worden verzorgd. Met behulp van de resultaten uit het voedingsdagboek en/of de voedingsberekening gaan we met elkaar aan de slag om uiteindelijk het lichaam en uzelf in balans te brengen.