Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.Sinds 18 mei 2014 voldoet Triquetra Voedingsadvies aan de strenge eisen van CPION, voor de opleiding Medische Basiskennis. We hebben 1 jaar heel hard geblokt. Dit heeft er in geresulteerd, dat we de opleiding positief hebben afgesloten bij Con Amore opleidingen te Utrecht. Dit instituut heeft als een van de eersten de accreditatie behaald, waardoor de afgestudeerde studenten zich CPION geregistreerd mogen noemen.logo NIBIG
vnvk
Fotojosbetsy.JPG
img1.jpg
IMG_4096.JPG
img3.jpg
img2.jpg
IMG_4097.JPG
Diversenzeewier 043.jpg
Diversenzeewier 003.jpg
Diversenzeewier 005.jpg
Diversenzeewier 008.jpg
Diversenzeewier 044.jpg
IMG_5274.JPG

Nieuws

 

 
 
 
 

TRIQUETRA GAAT DE HORIZON VERBREDEN

Nieuws >>
Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.
In dit centrum wordt heel veel georganiseerd: yogalessen, meditatie, dansexpressie, knutselen enz. Kortom, er is een heel breed aanbod aan activiteiten.
Op het gebied van voeding zijn echter nog niet veel activiteiten. TRIQUETRA hoopt dan ook om dit gat op te kunnen vullen.
Op 7 mei a.s. vanaf 13.00 uur zijn wij voor het eerst aanwezig in Goes. U kunt bij ons terecht voor o.a. miniconsult, winkelsafari, voedingsadvies of een uitgebreid voedingsadvies. Aanmelden vooraf is wel een vereiste. Terug