Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.Sinds 18 mei 2014 voldoet Triquetra Voedingsadvies aan de strenge eisen van CPION, voor de opleiding Medische Basiskennis. We hebben 1 jaar heel hard geblokt. Dit heeft er in geresulteerd, dat we de opleiding positief hebben afgesloten bij Con Amore opleidingen te Utrecht. Dit instituut heeft als een van de eersten de accreditatie behaald, waardoor de afgestudeerde studenten zich CPION geregistreerd mogen noemen.logo NIBIG
vnvk
Fotojosbetsy.JPG
img1.jpg
IMG_4096.JPG
img3.jpg
img2.jpg
IMG_4097.JPG
Diversenzeewier 043.jpg
Diversenzeewier 003.jpg
Diversenzeewier 005.jpg
Diversenzeewier 008.jpg
Diversenzeewier 044.jpg
IMG_5274.JPG

Voeding en kinderen

Juist voor kinderen is een goede voeding heel belangrijk. De invloed op hun groei, mentale- en emotionele ontwikkeling is heel groot. Met een gezonde levensstijl kun je niet vroeg genoeg beginnen. Wat als vanzelfsprekend wordt gezien, wordt immers niet gemakkelijk afgeleerd.  Al in de jonge jaren merken we dat kinderen kampen met diverse problemen. Voorbeelden hiervan zijn concentratieproblemen, slaapproblemen, leerproblemen en/of vermindering van prestaties op school en problemen met de gezondheid.

Triquetra is ervan overtuigd dat er een relatie is tussen voeding en het gedrag van kinderen.  Samen met het kind en de ouders onderzoekt de voedingskundige de invloed van voeding op de gedragsproblematiek.  Als kinderen meer "echt" voedsel eten dat bij hen past (eigen lichamelijke constitutie), worden ze vitaler en gezonder. Ze voelen zich lekkerder in hun vel en komen vaak tot betere prestaties.

Naast voedingsadviezen aan kinderen in hun praktijk geven wij ook voorlichting aan leerkrachten, ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden op scholen.  Dit is mogelijk door middel van Lezingen of Themabijeenkomsten of kunnen er gastlessen op school worden gegeven. Kijk verder bij de onderdelen en informeer bij ons naar de mogelijkheden.