Met ingang van Mei a.s. zal TRIQUETRA VOEDINGSADVIES ook actief zijn in 't Westlicht in Goes. Daarmee wordt een uitbreiding naar Zeeland een feit.
't Westlicht is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei, dat gevestigd is in Goes, Zeeland.Sinds 18 mei 2014 voldoet Triquetra Voedingsadvies aan de strenge eisen van CPION, voor de opleiding Medische Basiskennis. We hebben 1 jaar heel hard geblokt. Dit heeft er in geresulteerd, dat we de opleiding positief hebben afgesloten bij Con Amore opleidingen te Utrecht. Dit instituut heeft als een van de eersten de accreditatie behaald, waardoor de afgestudeerde studenten zich CPION geregistreerd mogen noemen.logo NIBIG
vnvk
Fotojosbetsy.JPG
img1.jpg
IMG_4096.JPG
img3.jpg
img2.jpg
IMG_4097.JPG
Diversenzeewier 043.jpg
Diversenzeewier 003.jpg
Diversenzeewier 005.jpg
Diversenzeewier 008.jpg
Diversenzeewier 044.jpg
IMG_5274.JPG

Lezingen/themabijeenkomsten

Voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen op kinderdagverblijven, basisscholen, BSO's etc. verzorgen wij lezingen en themabijeenkomsten, waarin we de ouders meenemen in de wereld van "gezonde voeding".
We vertellen aan de hand van een presentatie, over het belang van natuurlijke voeding voor de gezondheid en het welbevinden. Wij nemen een productentafel mee en laten mensen proeven van de eerlijke keuken.
Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De lezingen zijn leerzame, interactieve bijeenkomsten. 
Wij verzorgen ook themabijeenkomsten op maat, bijv. over een specifiek onderdeel van de voeding.